akustik sünger üreticileri

ek başına kullanıldığında üstün ses yalıtımı sağlamazlar kullanım amaçlarıda istenmeyen sesleri kesmek değil akustik düzenleme sağlamaktır. Akustik Piramit sünger fiyatları malzemenin yoğunluğu ve kalınlığına göre yükseliş gösterir. Ses emici ve akustik düzenleyici özelliktedirler.Kullanım alanları çok geniştir.
piramit-snger
Polüretan köpükten imal edilmiş olup yanmazlık sertifikasına sahip ses yalıtım malzemesidir. Bir çok kullanım alanına sahip olup yüzeyi piramit şeklindedir. Yanmaz akustik piramit sünger olarakta bilinir. Piramit sünger fiyatı ucuzdur. Piramit sünger akustik düzenleme işlerinde kullanılan uygun fiyatı ve güzel görünüşü ile sektörün vazgeçilemez bir ürünüdür.

Piramit sünger ismini şeklinden alır ve yanmaz özelliği ile birlikte yanmaz akustik piramit sünger ismine de sahiptir. Yanmaz akustik piramit sünger sağlık açısından uygundur ve kokusuzdur. Piramit formlu süngerler gözenekleri açık ve ses yutma özelliği olan ses yalıtım malzemeleridir. Epdm bariyer ile kullanımı yüksek performans sağlar.

Yorum bırakın